Origi spreidt zijn vleugels onder Klopp: "Puur talent"

Redactie
| 5 reacties
Origi spreidt zijn vleugels onder Klopp: "Puur talent"
Foto: © photonews

Wat een week voor Divock Origi! De oud-speler van Lille, die in het begin moeilijk op gang kwam bij The Reds, maakt zijn potentieel nu waar. Hij speelde de Europa League-wedstrijd tegen Dortmund volledig en viel tijdens de helft in tegen Stoke City afgelopen weekend. Hij dankte trainer Klopp voor het vertrouwen met dri

Kenmerkend aan de nog maar 20-jarige spits van Liverpool is zijn mentale sterkte. De jonge Rode Duivel is een speler die speelt in functie van de ploeg en kan bovendien ook op veel posities worden uitgespeeld. "Hij heeft de laatste dagen van zijn revalidatieperiode gebruikt om zijn lichaam fysiek wat kracht bij te zetten en de wereld heeft het resultaat gezien", legt trainer Klopp uit na de thuiszege tegen Stoke City.

Puur talent

"Als hij met de rest van de groep had meegetraind, was dit allemaal niet gebeurd. Het vergt puur talent om tot dat niveau te geraken en bij Divock is dat het geval. Hij is op de goede weg", pompt de Duitse oefenmeester onze landgenoot nog wat vertrouwen in.

Zijn doorzettingsvermogen, techniek, snelheid en spelgevoel maakt hem een essentiele speler voor Klopp. Zeker naar de toekomst toe. Origi past binnen het plaatje van de Duitse oefenmeester, in tegenstelling tot .. Christian Benteke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties