Ex-doelman Chelsea steekt Courtois hart onder de riem: "Je vergeet dat hij nog zo jong is"
Sean Raab
| 0 reacties

Thibaut Courtois (Chelsea) moet volgens Carlo Cudicini zich niks aantrekken van de kritiek

Ex-doelman Chelsea steekt Courtois hart onder de riem: "Je vergeet dat hij nog zo jong is"
Foto: © photonews

Thibaut Courtois heeft betere tijden gezien bij Chelsea. De doelman pakte afgelopen weekend in het 0-3 verlies tegen Manchester City zijn tweede rode kaart van het seizoen. Ex-doelman van 'The Blues' Carlo Cudicini twijfelt niet aan de kwaliteiten van de Rode Duivel: "Hij blijft geweldig."

Carlo Cudicini reageert in een interview met Goal op de kritiek op Thibaut Courtois na een zwakke prestatie in een moeizaam seizoen voor de Londenaars. "Hij blijft een geweldig talent. Hij is pas 23, je vergeet dat hij zo jong is", aldus de ex-doelman.

"Hij maakt geen al te beste seizoen mee, maar dat is aan heel de ploeg te wijten. Chelsea heeft het als team heel moeilijk gehad, het is dan makkelijk om daardoor beïnvloed te geraken", zegt Cudicini.

Kritiek op verdediging

De Rode Duivel wordt gelinkt aan Real Madrid en Barcelona nadat het nieuws brak dat toekomstige trainer Antonio Conte zijn vertrouwen uitte in tweede doelman Asmìr Begovic. Courtois heeft het niet makkelijk gehad dit seizoen en uitte onlangs kritiek op zijn verdediging: "We laten nog te veel goals binnen, ik speel liever achter de verdediging van de Rode Duivels", zei Courtois ophefmakend in een interview met de RTBF.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties