Sprokkels 21/04: Barcelona heeft oplossing klaar om Neymar niet uitgeblust terug te krijgen

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 21/04: Barcelona heeft oplossing klaar om Neymar niet uitgeblust terug te krijgen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • Neymar zal deze zomer met Brazilië te zien zijn op de Olympische Spelen. Voor de Copa America in juni past hij echter. Barcelona wil voorkomen dat zijn aanvaller uitgeblust het seizoen aanvat.
  • Dries Mertens gooide eerder deze week hoge ogen met een hattrick en twee assists. Die prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij, want Napoli zou onze landgenoot nu een contractverlenging willen voorschotelen.
  • OH Leuven heeft Tortol Lumanza op proef. De middenvelder was eerder dit seizoen actief bij Waasland-Beveren, maar beschikte er niet over een vast contract. Nu zet hij zijn carrière morgelijk verder in tweede klasse.
  • Justin Kluivert - de zoon van Patrick - staat binnenkort mogelijk in het eerste elftal van Ajax. De Nederlandse topclub heeft het 17-jarige talent een profcontract van drie jaar aangeboden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties