Maar liefst 5.000 fans in opstand tegen Duchâtelet: "Wij willen ons Charlton terug!"

Sean Raab
| 7 reacties
Maar liefst 5.000 fans in opstand tegen Duchâtelet: "Wij willen ons Charlton terug!"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor, tijdens en na de wedstrijd van Charlton Athletic tegen Brighton waren er protesten van de thuissupporters. De ploeg, in handen van Roland Duchâtelet, speelt volgend seizoen een klasse lager. De fans laten hun ongenoegen horen: "Duchâtelet buiten!"

Vorige week speelde Charlton Athletic gelijk tegen hekkensluiter Bolton Wanderers en verzegelde zo zijn lot in derde klasse. Roland Duchâtelet nam de club over in januari 2014. Op sportief vlak, maar ook op financieel vlak is de club er alleen maar op achteruit gegaan. De supporters protesteerden vandaag voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Brighton.

Voor

Voor de match tegen Brighton stapten 5.000 fans van Charlton op in een mars tegen Roland Duchâtelet en CEO van de club Katrien Meire.

Tijdens

De aftrap werd een vijftal minuten uitgesteld. De fans hadden namelijk honderden ballonnen en strandballen opgeblazen en op het veld gegooid. Sommige supporters probeerden zelfs de bestuursloge binnen te stormen. De wedstrijd werd naar het einde toe ook stilgelegd vanwege rookbommen die op het veld gegooid werden.

Na

Na de wedstrijd ging het protest gewoon verder. De boodschap van de supporters is stilaan duidelijk.

Hoe is het toch zo ver kunnen komen voor Charlton Athletic? Lees hier wat er is misgelopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties