Het Kiel gaat ontploffen zondag: "Er komt een memorabel feest"

Johan Walckiers Manuel Gonzalez
Johan Walckiers en Manuel Gonzalez vanuit Ciney
| 29 reacties
Het Kiel gaat ontploffen zondag: "Er komt een memorabel feest"
Foto: © photonews

Beerschot-Wilrijk mag voor de derde keer op rij een promotie vieren. Door de winst gisteren op Ciney eindigen ze sowieso in de top twee. En het kan nog mooier worden als zondag de titel kan gevierd worden, ook de derde op rij.

Komt er een feestje op het Kiel? "We hebben nog niets gepland in verband met een feest", aldus bestuurslid Fred Lenders. "We wilden eerste de wedstrijd tegen Ciney spelen alvorens we beslisten wat we gingen doen. Nu de promotie een feit is, en we ook nog eens voor de derde maal op rij een promotie kunen vieren, zal er zeker een feest komen volgende zondag."

Het is kort dag, maar de Mannekens hebben ervaring met feestjes bouwen. "We zullen deze week met z'n allen vaak moeten samenkomen om alles in elkaar te boksen. Maar het zal weer een memorabel feest worden!", aldus nog Lenders

Tribunes 1, 4 en 3 zijn intussen volledig uitverkocht. Na de overwinning in Ciney werden er gisteren nog ongeveer 1.500 tickets verkocht. Er zijn nog 2.000 tickets beschikbaar voor tribune 2, waarover de club gisteren besliste om ze open te stellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties