Update: Titelmatch komt niet in het gedrang voor Losada
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 20 reacties

De kleedkamer van Ciney was niet bestand tegen het enthousiasme van Hernan Losada

Update: Titelmatch komt niet in het gedrang voor Losada
Foto: © photonews

Het feestje dat na de afgedwongen promotie op het veld van Ciney losbrak, mocht er wezen. Maar daar was de infrastructuur van de plaatselijke derdeklasser niet op voorzien.

Update 13u21: Losada trok maandagochtend naar het hospitaal om zijn arm verder te laten onderzoeken. Even werd gevreesd dat een ligament in de onderarm werd geraakt, maar de pees zag er goed uit. De Argentijn kan met een tape aantreden in de titelmatch van zondag tegen Bocholt.

Update 20u55: in het ziekenhuis van Dinant waren de zorgen snel van de baan. De wonde die Losada opliep werd met twee draadjes gehecht. Maandag volgt er nog een check-up.

In de kleedkamer werden enkele flesjes Ciney gekraakt en volgden de supportersgezangen elkaar op. Orkestmeester Hernan Losada liet zich in zijn Argentijns enthousiasme iets te fel gaan.

Een ruit van de gebrekkige infrastructuur (zie foto) begaf het. Ook Losada kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. Door een diepe snee in de arm moest hij het feestje vroegtijdig verlaten om zich te laten verzorgen op de spoeddienst.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties