Anderlecht-manager Van Holsbeeck doet opvallende bekentenis over vertrek Aleksandar Mitrovic

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Anderlecht-manager Van Holsbeeck doet opvallende bekentenis over vertrek Aleksandar Mitrovic
Foto: © Photonews

Wat na zijn eerste minuten niemand verwachtte, gebeurde toch. Stefano Okaka bleek een waardige vervanger voor Aleksandar Mitrovic. Maar misschien had paars-wit de Serviër helemaal niet hoeven te vervangen.

Zo wilde de inmiddels 21-jarige kopbalspecialist graag blijven bij paars-wit. "Mitrovic hebben we echt richting Newcastle moeten duwen", vertelt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine.

Als het niet is om meer te verdienen dan bij Anderlecht, blijven ze liever hier

Herman Van Holsbeeck

"Die wilde graag blijven, maar met een aangepast salaris. Maar dat konden we niet doen, om de verhoudingen op de loonschaal niet te verstoren. Als het niet is om meer te verdienen dan bij Anderlecht, blijven ze liever hier."

"De evolutie in het Belgische voetbal, eerst nummer een en nummer twee op de wereldranking, en de Europese resultaten van AA Gent, Club vorig jaar, en van Anderlecht dat een club als Monaco met een veel hoger budget uitschakelde, maakt dat subtoppers in Italië of Spanje als Okaka, Djuricic, Pozuelo, Vazquez, al eens naar België lonken, terwijl dat vroeger ondenkbaar was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties