We spelen even FIFA met de Antwerp-nieuwkomers en... zo kan de Great Old er dit seizoen uitzien!

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 18 reacties
We spelen even FIFA met de Antwerp-nieuwkomers en... zo kan de Great Old er dit seizoen uitzien!
Foto: © Photonews

Ook wij zijn fervente liefhebbers van spelletjes als FIFA en Football Manager. En ook wij zaten de voorbije weken naar de koopwoede van Antwerp FC te kijken. Wel, hoe zou het zijn om even in de schoenen van Fred Vanderbiest te gaan staan?

Het moet gezegd: Fred Vanderbiest en ondergetekende hebben niet dezelfde schoenmaat, maar toch zitten de schoenen heel comfortabel. Welke coach wil deze knopen immers niet doorhakken...

Achteraan lijkt er voor ons weinig twijfel te bestaan. Met Nicaise Kudimbana, Maxime Biset en Steve Colpaert staat de basis van vorig seizoen gewoon opnieuw op het veld.

Op de flanken kiezen we voor Dimitri Daeseleire en Jannes Vansteenkiste, omwille van hun aanvallende kwaliteiten. Vooral laatstgenoemde heeft na een seizoen lappenmand heel veel honger.

4-4-2

We kiezen voor een 4-4-2 - ook dat is bepalend op de spelconsole - omwille van het beschikbare spelersmateriaal. Met Michael Lallemand hebben we immers een centrumpspits die het doel weet staan, terwijl Tuur Dierckx rond hem in een vrije rol mag spelen.

Mamatou N'Diaye bewees vorig seizoen al dat Zulte Waregem hem ten onrechte had afgeschreven, terwijl Mehdi Tarfi dé kans van zijn leven krijgt om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Op de flanken blijft het een lastige denkoefening. Geen Joeri Dequevy, maar Stephen Buyl en Jordan Remacle? Een lastige beslissing, maar er is even geen plaats voor de flankaanvaller. Eenzelfde verhaal voor een pak andere jongens.

Hét verschil tussen promoveren en... net niet promoveren

Geoffry Hairemans, Joren Dom, Baptiste Schmisser, Nico Binst, Mathieu Cornet, Cédric Fauré,... Alhoewel? Zo'n bank kan op het einde van de rit natuurlijk hét verschil maken tussen promoveren en... net niet promoveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties