Vijf Belgen (waaronder ex-speler van Beerschot-Wilrijk) spelen hoofdrol in ongeziene spektakelmatch met pijnlijke afloop
Redactie
| 1 reacties

Ex-spelers van Beerschot-Wilrijk en Lommel United spelen hoofdrol in ongeziene spektakelmatch

Vijf Belgen (waaronder ex-speler van Beerschot-Wilrijk) spelen hoofdrol in ongeziene spektakelmatch met pijnlijke afloop
Foto: © SC

De Belgische tweede klasse, 1B, ging afgelopen weekend van start met vier gelijke spelen. In de Nederlandse tweede klasse viel er dan toch net iets meer te beleven, al zeker tijdens de wedstrijd tussen Jong PSV en FC Den Bosch.

Na 45 minuten stond Jong PSV zomaar even 4-0 voor, na drie goals van spits Lammers en één doelpunt van onze landgenoot Philippe Rommens. PSV leek gewonnen spel te hebben, maar daar dacht Den Bosch anders over.

Van 4-0 naar 4-4...

In de extra tijd van de eerste helft tekende Azizov nog voor de 4-1 en in een knotsgek eerste kwartier van de tweede helft zorgden Santermans (ex-Beerschot-Wilrijk), Romero Regales (ex-Lommel United) en Bart Biemans – nog een Belg – voor de ommekeer: 4-4.

... Om dan toch met 5-4 te verliezen

Erop en erover zou je dan denken, maar uiteindelijk hield Jong PSV de drie punten toch nog thuis, en dat dankzij een goal van… Lammers. Laat ons nu maar hopen dat onze tweedeklassers dit ook hebben gezien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties