Top&Flop Dit zijn onze toppers en floppers van de voorbije speeldag!

Dit zijn onze toppers en floppers van de voorbije speeldag!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al sinds vorig seizoen de nieuwe K3, al was dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op de voorbije voetbalspeeldag en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen.

TOP

... of the league

Zulte Waregem speelde tegen Standard een degelijke partij. Belangrijker is echter dat het team van Francky Dury nu met 9 op 9 alleen op kop staat in de rangschikking.

Essevee slikte vorig jaar 50 doelpunten in de reguliere competitie, tot op heden ... nog geen enkel. Timothy Derijck is de verpersoonlijking van de revival voorlopig, al doen ook Hamalainen en De fauw hun ding.

Wat een sfeer!

Aan de Gaverbeek was het een groot feest, maar ook Achter de Kazerne en op Mambourg werd er duchtig gefeest door de thuisfans. En de supporters van Anderlecht maakten op STVV ook veel kabaal na de match in alle positivisme.

De fans zijn helemaal wakker geschoten. En dat is enkel goed voor alle teams, want voor de supporters doen ze het uiteindelijk toch ook. Genieten in heel België, nu nog het voetbal iets verbeteren.

FLOP

Standard

Standard is niet echt geniaal aan het seizoen begonnen. Met 4 op 9 en een verloren Supercup is de druk in de Vurige Stede nu al groot geworden. Thuis tegen Charleroi is het al voor de eerste keer D-day.

Aanvallend waren de Rouches onmachtig, de verkoop van Ivan Santini zonder het (voorlopig) aantrekken van een vervanger weegt op de jonge aanvallers, die wel degelijk talent hebben.

Arbitrage

Jammer dat we het ook dit jaar opnieuw meteen bijna wekelijks over de arbitrage moeten hebben, maar ze acteren dan ook op een bijzonder laag niveau.

Wat Boucaut uitspookte Achter de Kazerne? Ongezien. En hoe Oostende aan een strafschop kwam tegen Moeskroen? Ook ongezien. De penalty die Smet aan Genk moest geven? Helemaal ongezien, want niet gefloten. Dramatisch, meer kunnen we er echt niet meer van zeggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties