Verzekert Eupen zich dansend van de redding? "Ik ben de 'voyeur' die de GSM bovenhaalt en alles filmt voor het nageslacht"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Verzekert Eupen zich dansend van de redding? "Ik ben de 'voyeur' die de GSM bovenhaalt en alles filmt voor het nageslacht"
Foto: © photonews

Een overtuigend KAS Eupen boekte zaterdag in Westerlo zijn eerste overwinning van het seizoen. Doelman Hendrik Van Crombrugge zag de automatismen die de Oostkantonners in de Proximus League opbouwden, terugkomen.

Van Crombrugge is aan zijn vierde seizoen toe bij de Panda's en verklaart de sterkte van de ploeg. "Over het algemeen is de kern intact gebleven, dat zie je ook terug op het veld. Veel ploegen die opgaan, kopen een resem nieuwe spelers aan en zoeken naar automatismen. Dat is bij ons met drie gerichte transfers niet het geval."

Als de helft van de groep begint te dansen op Afrikaanse muziek, dan slaat de microbe over

Ondanks de vele nationaliteiten vormen de spelers van Eupen een hechte groep. "Muziek en voetbal zijn daar belangrijke factoren in", gaat Van Crombrugge verder. "Dat zijn zaken die culturen samenbrengen."

"Als er Afrikaanse muziek opstaat en de helft van de groep begint erop te dansen, dan slaat de microbe over op de rest. Of ik mee dans? Ik niet. Ik ben dan misschien de voyeur die op de banken gaat staan, de gsm bovenhaalt en alles filmt voor het nageslacht." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties