Reactie Vanhaezebrouck verwacht lastige terugmatch: "We hebben geen ploeg om op de nul te spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 3 reacties
Vanhaezebrouck verwacht lastige terugmatch: "We hebben geen ploeg om op de nul te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent had het donderdagavond niet onder de markt met KF Shkendija. De Buffalo's vonden de openingen niet en kwamen al snel op achterstand. Pas in de extra tijd konden ze een zege uit de brand slepen. Hein Vanhaezebrouck zag heel wat van zijn jongens onder hun niveau."

"We waren niet scherp genoeg in de verdediging. De manier waarop we de vrije trap van het eerste doelpunt weggaven was niet goed. Overal kwamen we te laat. Sommigen, ook spelers die al fantastisch speelden dit seizoensbegin, waren niet op hun niveau", aldus Vanhaezebrouck.

Heel wat spelers onder hun niveau

Naar de reden van die plotse vormcrisis had ook hij het raden. "Waarom veel spelers aarzelend op het veld stonden? Dat is ook voor mij een vraagteken. Dit is nochtans niet de start van het seizoen, we zijn al enkele weken bezig. Hun snelle goal deed ons wel twijfelen."

Toch zag de Gentse oefenmeester ook het positieve. "We hadden het betere van het spel en de betere kansen. We zagen ook dat het een team is dat je niet mag onderschatten." Met de 2-1 wordt het toch opletten op verplaatsing.

"Ik denk dat we daar zullen moeten scoren. We hebben geen ploeg om daar op de nul te spelen. Twee weken geleden mochten we op vakantie naar Roemenië, nu hebben we de moeilijkste taak. Anderlecht is door en Genk heeft een heel goed resultaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties