Weiler duwt Okaka naar uitgang, Italianen willen zaken doen
Redactie
| 21 reacties

Weiler duwt Okaka naar uitgang bij Anderlecht, mogelijk deal met Palermo en Embalo

Weiler duwt Okaka naar uitgang, Italianen willen zaken doen
Foto: © photonews

Anderlecht speelt morgen tegen Slavia Praag een iet of wat overbodige terugwedstrijd in de play-offs van de Europa League. Normaliter kan paars-wit de poules niet meer ontlopen. Of we Stefano Okaka in die poules nog zien? Dat lijkt er niet meteen op.

Stefano Okaka kwam de voorbije weken absoluut niet in het plan van René Weiler voor en op zijn persconferentie heeft hij nu ook duidelijk laten blijken dat de Italiaan op niet te veel kansen meer hoeft te rekenen.

"Ik denk dat hij ons gaat verlaten en dat zou voor iedereen gewoon een goede zaak zijn", aldus de oefenmeester van Anderlecht. Het einde van de spits is dus in zicht bij paars-wit.

Er is mogelijk zelfs al een oplossing voor hem: Palermo denkt aan Okaka en wil graag Carlos Embalo in de deal betrekken. Die leek de voorbije maanden nog onhaalbaar voor Anderlecht, maar dat zal mogelijk veranderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21812 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties