Iseka oogst lof: "Hij is de toekomst van het Belgische voetbal"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Namur
| 12 reacties
Iseka oogst lof: "Hij is de toekomst van het Belgische voetbal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard speelde een vriendschappelijke match tegen Marseille. Achteraf spraken we met Bafis Gomis en de voormalige aanvaller was lyrisch over de nieuwste aanwinst van l'OM: Aaron Leya Iseka.

De 31-jarige Bafétimbi Gomis kwam naar Marseille om zijn ervaring te delen. Na twee jaar Swansea werkt hij nu dagelijks aan de zijde van Aaron Leya Iseka, het jeugdproduct dat door Anderlecht aan Marseille werd uitgeleend. En zijn opinie van de goalgetter is heel positief.

Hij ademt voetbal

"Het is een jonge speler met héél veel talent. Ik denk dat hij de toekomst van het Belgische voetbal is", zei Gomis ons. "Doordat ik dagelijks met hem train, zie ik al zijn kwaliteiten. Ik weet dat hij de volgende stap gaat zetten, want hij is goed omringd. En hij zit bij de goeie club. Als hij zijn eerste zal scoren, gaan er nog veel volgen."

En van Gomis kan hij nog veel opsteken. "We hebben een goeie relatie op en naast het veld. Hij ademt voetbal. We begrijpen elkaar heel goed en dat zag je ook toen hij het veld opkwam", aldus Gomis. "Je ziet dat het een broer is van Michy Batshuayi. Ze zijn alletwee heel krachtig, hebben een goeie techniek en de neus voor goals. Ik ben blij dat ik zijn evolutie van dichtbij kan meemaken. Ik wens hem een schitterende toekomst toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties