Van Puyvelde komt terug op keuze voor Martinez: "Verhaeghe en ik voelden de klik"

Redactie
| 30 reacties
Van Puyvelde komt terug op keuze voor Martinez: "Verhaeghe en ik voelden de klik"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Bij de KBVB is er een nieuwe wind gaan waaien. Chris Van Puyvelde heeft er heel wat meer macht gekregen en werkt nauw samen met Bart Verhaeghe, de voorzitter van de technische commissie. Ook bij de keuze voor de bondscoach. En die kwam aan met een indrukwekkende sollicitatie blijkbaar.

Martinez kan het goed uitleggen en dat deed hij ook toen hij bij Verhaeghe en Van Puyvelde op visite moest. "Ik zie Roberto nog altijd voor ons zitten in het kasteel (van Verhaeghe). Na twee uur ging de deur toe, we keken naar elkaar en we zagen bij mekaar de klik: dit is het", klinkt het in HLN.

Nochtans was er veel keuze: Garcia, Ragnick,... "Er waren er nog. Cesare Prandelli was er ook bij. Maar die gaf op een bepaald moment aan dat hij een andere weg wou uitgaan. Maar Martinez onderscheidde zich omdat hij het 'wij-verhaal' incorporeerde."

Filosofie, visie, respect, dat zit er allemaal in bij Roberto Martinez

"Een 'wij-verhaal' met heel veel inhoud, beïnvloed door de Spaanse school, met daarbovenop de Engelse dynamiek en de peoplemanager die op korte tijd veel kan doen. Filosofie, visie, respect, dat zit er allemaal in bij Roberto Martinez."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties