Reactie Vreven voelde na Brugge de bui hangen en haalt uit naar zijn manschappen: "Dat was op het arrogante af"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 10 reacties
Vreven voelde na Brugge de bui hangen en haalt uit naar zijn manschappen: "Dat was op het arrogante af"
Foto: © photonews

'De punten met een gouden randje tegen Brugge zijn weg." Zo vatte Stijn Vreven de kansloze nederlaag van zijn Waaslandse troepen bij Sint-Truiden samen. De oefenmeester verweet zijn mannen een arrogante houding.

Bij een 0-1-stand halverwege de partij was er voor Waasland-Beveren geen man overboord. Tot Yohan Boli op twee minuten tijd de wedstrijd volledig deed kantelen. (Lees hier het relaas nog eens na)

"Dat is ons vorig seizoen ook enkele keren overkomen", baalde Vreven na afloop. "Ik zei mijn spelers tijdens de rust nog dat ze scherper moesten acteren. Toch lieten we ons doen. Daar zijn geen woorden voor."

Tegen Lokeren, dé wedstrijd van het jaar, moet ik elf Leeuwen zien

Vreven voelde de bui voor de aftrap al hangen. "Twee minuten voor mijn spelers de kleedkamer verlieten, had ik ze gewaarschuwd. Ik ken ze beter dan wie ook en miste de juiste attitude op hun gezichten. Achteraf bekeken was dat op het arrogante af. Als Beveren arrogant wordt, dan verlies je zwaar."

"De match tegen Brugge heeft ons wat dat betreft geen goed gedaan. Op 65 procent van je mogelijkheden ben je kansloos. De punten van vorige week met een gouden randje zijn nu weg. Tegen Lokeren, dé wedstrijd van het jaar, moet ik elf Leeuwen zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties