Belgisch toptalent staat opnieuw stapje dichter bij doorbraak in de Premier League

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Belgisch toptalent staat opnieuw stapje dichter bij doorbraak in de Premier League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Premier League kleurt de laatste jaren steeds meer zwart, geel en rood. Heel wat Belgen gaan hun geluk gaan beproeven in de Premier League. Wel, binnenkort maken ze in Engeland mogelijk kennis met een nieuwe, piepjonge Belg.

Thibaud Verlinden, de zoon van gewezen Club Brugge-doelman Dany Verlinden, klopt bij Stoke City namelijk steeds nadrukkelijker op de poort van de Premier League. De nog steeds maar 17-jarige winger maakte de voorbije weken indruk bij de U23 van zijn club, en zijn prestaties gingen niet onopgemerkt voorbij.

Trainer Mark Hughes beloonde onze landgenoot voor zijn goede prestaties met een plaats in de wedstrijdselectie van Stoke City voor de bekerwedstrijd tegen Hull City. Verlinden, die het rugnummer 55 kreeg, bleef een hele wedstrijd op de bank en zag hoe Stoke op eigen veld met 1-2 onderuit ging.

Stoke City gelooft in Verlinden

Verlinden heeft nog een lange weg af te leggen, vooraleer hij in de ploeg staat bij Stoke City. Maar toch is het duidelijk dat ze bij de club goed beseffen dat ze goud in handen hebben met de jonge Belg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties