Reactie Anderlecht kraait victorie: "Dit is het mooiste wat er is"

Anderlecht kraait victorie: "Dit is het mooiste wat er is"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht kirde van plezier gisterenavond. Paars-wit had voor het eerst in vijf jaar gewonnen in het hol van de leeuw en dat was er aan te zien. Voor de meeste spelers was het een eerste keer dat ze het meemaakten.

Meer zelfs: buiten Deschacht had nog nooit iemand van de huidige kern ooit de eer mogen smaken in Sclessin met de zege aan de haal te gaan. "Speciaal hé", knikte Dendoncker. Waarop Spajic, die door zijn ploegmaats op de hoogte werd gebracht, reageerde met: "Dit is een historische zege voor Anderlecht."

Dit is er eentje voor de fans

En nochtans heeft de Serviër al het één en ander meegemaakt. "Je doelt op de derby Rode Ster Belgrado tegen Partizan Belgrado hé", glimlachte Spajic. "Nee, ik ga de twee niet vergelijken." Tielemans voegde eraan toe: "Dit is er ééntje voor de fans."

De fans hadden ons deze week duidelijk gemaakt dat we maar best wonnen

Voor Nuytinck was het al de zevende keer dat hij in Standard kwam spelen en de eerste keer dat hij kon winnen. "Dit is fantastisch voor het elftal. Winnen in Standard is het mooiste wat er is. Iedereen was uiteraard heel blij. Toen ik na affluiten naar het uitvak keek, ontplofte het daar ook. Ze hadden hier zo naar uitgekeken. Ze hadden ons deze week ook duidelijk gemaakt dat we maar best wonnen", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties