Van der Bruggen verlengt contract na alle commotie

Van der Bruggen verlengt contract na alle commotie
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het is dan toch gebeurd: Hannes Van der Bruggen heeft zijn contract bij AA Gent verlengd. Een opmerkelijke oplossing, want na de zomermercato leek het erop dat de middenvelder dat nooit zou doen.

Van der Bruggen geraakte niet weg bij Gent, terwijl Zulte Waregem toch sterk aan het aandringen was. Maar de West-Vlamingen boden niet genoeg en Gent wilde hem niet laten vertrekken voor wat zij een "belachelijk bod" vonden. Ondertussen heeft Van der Bruggen wel al redelijk wat speeltijd kunnen verwerven bij de Buffalo's en vandaag kwam het nieuws dat hij zijn contract verlengde tot 2019.

Dat betekent ook dat Zulte Waregem, dat ervan overtuigd was hem komende zomer gratis te kunnen halen, niet meer moet hopen op de middenvelder. Gent zal immers bij zijn vraagprijs blijven (of zelfs meer) en als Van der Bruggen blijft spelen, zal hij ook niet geneigd zijn te vertrekken.

Nochtans opmerkelijk, want hij lanceerde tijdens de zomer zelf een opmerkelijke videoboodschap met de smeekbede om hem te laten vertrekken.

Zijn kastje zal Van der Bruggen niet direct meer leegmaken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties