Reactie Maes over Genks werkpunt: "Het is niet zoals op de Playstation hé"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Maes over Genks werkpunt: "Het is niet zoals op de Playstation hé"
Foto: © photonews

Racing Genk sleepte na een moeilijke wedstrijd tegen 10 Mechelaars een broodnodige overwinning uit de brand. Toch hamerde Peter Maes na de wedstrijd op een belangrijk werkpunt.

Peter Maes was bijzonder blij met de zege. "We hebben al veel matchen op een beter niveau gespeeld dan die tegen KV Mechelen. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we pakten toch de drie punten. Je zag dat het ons aan frisheid ontbrak."

Dat de wedstrijd tot op het laatste moment spannend bleef, was te wijten aan een gebrek aan efficiëntie bij Genk. "We sprongen te flauw om met onze kansen", oordeelde de Limburgse veldheer die een leuke vergelijking bovenhaalde. "Het is niet zoals op de Playstation waar je een kans mist en doorgaat naar de volgende kans."

"Je moet dodelijk zijn in je momenten en dat waren we niet genoeg." Een stelling die aanvoerder Thomas Buffel volledig onderschreef. "We moeten nog efficiënter zijn, maar we hadden er een zware midweekwedstrijd opzitten."

En dus komt de interlandbreak op het juiste moment. "We speelden tegen KV Mechelen onze 7de match van de maand. Ik ben blij dat de riem er anderhalve week af kan. Nu moeten we de batterijen opladen", besluit Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties