Reactie Rode Duivels springen in de bres voor uitgefloten Romelu Lukaku: "Hij gaat er nog missen én scoren"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Brussel
| 21 reacties
Rode Duivels springen in de bres voor uitgefloten Romelu Lukaku: "Hij gaat er nog missen én scoren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels boekten vrijdag een klinkende overwinning tegen Bosnië. Minpuntje van de avond was het gefluit van de Belgische aanhang toen Romelu Lukaku een dot van een kans miste.

"Dat is jammer", reageerde Dries Mertens op de bewuste fase. "De mensen denken altijd dat het makkelijker is dan het lijkt. Hij weet ook van zichzelf dat die bal erin moest. En de volgende keer vliegt die er ook in."

"Romelu gaat nog kansen missen en nog vaak scoren", relativeerde aanvoerder Eden Hazard de misser. "Dat de fans hem uitfluiten destabiliseert hem niet. Hij heeft genoeg vertrouwen."

Zijn gebaar hoorde er wel bij

Lukaku antwoordde als een echte kampioen en scoorde niet veel later op prachtige wijze de 4-0. "Ik denk dat Romelu het perfecte antwoord gaf", genoot Toby Alderweireld mee. "Knap dat hij zo reageerde."

"Ik vind het supermooi dat hij die moeilijkere bal wél scoorde", besloot Mertens. "Zijn gebaar (hand achter het oor, red.) heb ik niet gezien, maar dat hoort er wel bij. Bij zijn wissel kreeg hij een heel luid applaus. Dat vind ik positief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties