Het kloppend hart van Racing Genk: "Ik wil nog jaren hier blijven"

Redactie
| 3 reacties
Het kloppend hart van Racing Genk: "Ik wil nog jaren hier blijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo is bij Genk wat Sven Kums was voor AA Gent: de bepaler van de strategie en de beslisser op het veld. Zonder Pozuelo draait Genk niet. En de Spanjaard zou er niet vies van zijn om een icoon te worden bij de club.

Pozuelo is niet van plan te vertrekken. "Als het van mij afhangt dan blijf ik hier nog jaren. Maar dat beslis ik niet alleen. Genk is een club die graag jonge spelers opleidt en ze dan doorverkoopt. Na dit seizoen heb ik nog één jaar contract met optie. In de zomer hoop ik samen te zitten met de club. Ik wil graag blijven", zegt hij in HLN.

Ooit wil hij wel terug naar Spanje. "Real en Barcelona zijn te hoog gegrepen. Maar bij ploegen zoals Atletico, Valencia of Villarreal zou ik het wel willen proberen. Als je met sterke spelers speelt, gaat je niveau automatisch mee omhoog."

Real en Barcelona zijn te hoog gegrepen. Maar bij ploegen zoals Atletico, Valencia of Villarreal zou ik het wel willen proberen

"Weet je, dat gevoel dat ik had als kleine gast toen ik mijn truitje aantrok en mijn schoenen knoopte, heb ik nog steeds. Of we nu tegen Bilbao of tegen onze beloften spelen. Als ik ooit vertrek, dan weet ik dat Genk voor altijd in mijn hart zal zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties