"Als hij de juiste carrièrekeuzes maakt, kan hij in de voetsporen treden van De Bruyne"

Redactie
| 0 reacties
"Als hij de juiste carrièrekeuzes maakt, kan hij in de voetsporen treden van De Bruyne"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij speelt al enkele maanden niet meer in België, maar dat neemt niet weg dat hij de Jupiler Pro League nog volgt. Nu hij al af en toe samen trainde met Kevin De Bruyne, kan Christian Kabasele ook vergelijken met... Leon Bailey.

“Ik vind dat Genk dit seizoen een ploeg voor de top-drie heeft, op voorwaarde dat ze op verplaatsing meer punten pakken”, zegt Kabasele in Fan. “Alleen lijkt het dat deelname aan de groepsfase van de Europa League dit seizoen wel wat energie opslorpt.”

“Maar verder? Zo’n Leon Bailey, die is top. Als hij de juiste carrièrekeuzes maakt, kan hij in de voetsporen treden van Kevin De Bruyne”, meent Kabasele. De verdediger neemt het ook op voor zijn ex-coach. “Ik vind ook niet dat er moet worden getwijfeld aan Peter Maes. Wie dat doet, is zot.”

"De huidige kern van Genk bulkt weliswaar van het talent, maar zonder een trainer die dat assembleert, lukt het niet"

“Voor hij bij Genk arriveerde, zat Genk in een lastig parket. Hij heeft de club naar de top-zes geloodst én de groepsfase van de Europa League. De huidige kern bulkt weliswaar van het talent, maar zonder een trainer die dat assembleert, lukt het niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties