Hoge blessurelast bij Beerschot-Wilrijk: puzzelwerk voor Marc Brys
Koen Frans
Koen Frans
| 6 reacties

Door de blessure van Boulaouali mist Beerschot-Wilrijk liefst vier basisspelers

Hoge blessurelast bij Beerschot-Wilrijk: puzzelwerk voor Marc Brys
Foto: © jan mees

Het blijft puzzelen voor Marc Brys bij KFCO Beerschot-Wilrijk. Deze week zag de leider in eerste amateur met Youssef Boulaouali één van de revelaties van dit seizoen voor lange tijd uitvallen. De ziekenboeg op het Kiel puilt intussen uit.

Youssef Boulaouli scheurde dinsdag op training zijn voorste kruisband en staat voor een revalidatie van zes maanden. De Spaanse Marokkaan was dit seizoen een vaste pion in het aanvallend compartiment van Beerschot-Wilrijk, hij stond elke competitiewedstrijd in de basis en scoorde al vier keer.

"Ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk mijn gewenste niveau weer te halen", reageerde de teleurgestelde Boulaouali in GvA. Op sportief vlak loopt alles gesmeerd voor Beerschot-Wilrijk. Maar coach Marc Brys zal zich toch wel eens achter de oren gekrabd hebben na een zoveelste jammerlijke blessure.

Youssef Boulaouali (l.) ontbolsterde zich op het Kiel tot één van de smaakmakers, maar zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Mo Messoudi

De exponent van de blessurepech bij Beerschot-Wilrijk is de onfortuinlijke Mo Messoudi. De middenvelder kwam dit seizoen na bijna tien jaar en allerhande omzwervingen weer 'thuis' op het Kiel. Maar Mo heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn terugkeer. Hij viel uit met een kuitletsel in de thuismatch tegen Patro Eisden, herviel tegen Dessel en liep tegen Seraing een gelijkaardige blessure op aan de andere kuit.

Met ook Arjan Swinkels en Simon Vermeiren nog in de lappenmand mist Marc Brys dit weekend liefst vier basisspelers. En dan is er nog het geval Fessou Placca. De Togolees is nog altijd niet speelgerechtigd omwille van de problemen met zijn werkvergunning. Het goede nieuws: François, Ruytinx en Thompson trainden deze week voluit mee en zitten in de voorselectie voor de wedstrijd tegen Coxyde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties