Reactie Castagne ambitieus: "Genk heeft niets te verliezen in Europa"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 7 reacties
Castagne ambitieus: "Genk heeft niets te verliezen in Europa"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk is helemaal zeker van een Europese lente. Timothy Castagne steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken.

"We hebben hard gewerkt om hier te geraken. Het was een moeilijke wedstrijd want Rapid Wien pakte uit met een sterke tactiek, maar wij hebben daar goed op gereageerd door een goed blok te zetten. We hebben verdiend gewonnen", vond Castagne.

"We hebben niet heel veel weggegeven achterin. Er was die fout op Buffel. Als de ref daar niet had gefloten, had het goal kunnen zijn en er was dat foutje van Brabec. Dat was een misverstand met Bizot, zulke dingen kunnen gebeuren."

Eind goed, al goed en Genk mag zijn Europees avontuur verderzetten na de winterbreak. "Het was een zware groep, we mogen dus heel tevreden zijn. Met deze groep mogen we ambitieus zijn." En die ambitie begint al met de laatste groepswedstrijd want Castagne wil de leidersplaats absoluut behouden. "We gaan er alles aan doen om die eerste plaats vast te houden."

"Wij moeten nu afwachten wat het vervolg van de Europa League zal brengen, maar we mogen ambitieus zijn. Voor deze groep betekent dit een grote ervaring en wij hebben niks te verliezen in Europa."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties