De Bilde over 'titelkandidaat': "Onwaarschijnlijk en het beste voetbal dat we al in de Jupiler Pro League zagen"

Redactie
| 10 reacties
De Bilde over 'titelkandidaat': "Onwaarschijnlijk en het beste voetbal dat we al in de Jupiler Pro League zagen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De terugronde in de Jupiler Pro League is begonnen en op speeldag 16 zorgden heel wat ploegen voor vuurwerk. Bovenin de rangschikking is het dezer dagen enorm spannend, maar Gilles De Bilde zag één ploeg in het bijzonder overtuigen tijdens het voorbije weekend.

“Of KV Oostende een titelkandidaat is? Ja, dat denk ik wel. Samen met Zulte Waregem maakt Oostende dit jaar echt kans om kampioen te worden. Vorig seizoen liet KVO het nog afweten in de play-offs, maar de manier waarop ze nu spelen…”, stak De Bilde zijn lof niet onder stoelen of banken in Stadion.

Er valt de voormalige Rode Duivel ook iets op bij Oostende. “Die sterkte van de bank is onwaarschijnlijk. De spelers die Vanderhaeghe op offensief vlak achter de hand heeft: Cyriac, El Ghanassy, Akpala, Conte… Onwaarschijnlijk.”

"Coucke is terecht blij"

Gilles De Bilde

Na de ruime 6-0-zege tegen KRC Genk, amuseerde Marc Coucke zich overigens kostelijk. “Coucke is terecht blij, hé”, aldus De Bilde. “Het voetbal van Oostende is bij momenten het beste dat we dit seizoen al in de Jupiler Pro League zagen”, besloot de gewezen aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties