Mourinho maakt zich geen zorgen en krijgt lof van tegenstander: "Een van de beste trainers in de geschiedenis van het voetbal"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Mourinho maakt zich geen zorgen en krijgt lof van tegenstander: "Een van de beste trainers in de geschiedenis van het voetbal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat een absolute topper op het programma: Manchester United tegen Tottenham Hotspur. Maar voor Mourinho loopt het voorlopig nog niet van een leien dakje bij The Reds. Beide coaches blikken vooruit op de match.

Mourinho ligt er zelf alleszins niet wakker van. "Ik maak me niet teveel zorgen. Ik denk aan de evolutie van het team, de kwaliteit van het team en de kwaliteit van de spelers. We zien wel wat er gebeurt," zei hij koel aan Sky Sports.

Hij vond wel dat ze al onnodig punten verloren hebben en dat de ploegen die boven Man U staan zeker en vast niet beter zijn. "Ik vertel de spelers constant om te relaxen," dat is volgens de Portugees de beste manier voor de spelers om het beste uit zichzelf te halen. Hij beschreef op poëtische wijze wat hij terug wil zien: "De dominantie, de kwaliteit, het doel van ons voetbal."

Steun van Pochettino

Voor ze mekaar zondag in de ogen kijken, vertelt Tottenham-coach Pochettino over zijn bewindering voor 'The Special One'. "Omdat hij 'the Special One' is, letten de arbitrage en media meer op hem. Soms heb je het lastig in het voetbal, want het is nooit makkelijk om bij een grote club aan de slag te gaan en jouw filosofie te implementeren. Maar voor mij blijft Mourinho een van de beste trainers in de geschiedenis van het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties