Reactie De Sutter is helemaal terug: "Ik voel me sterker worden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Sutter is helemaal terug: "Ik voel me sterker worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Sutter was ontegensprekelijk de man van de match in de 1-3 zege van Sporting Lokeren op bezoek bij KVC Westerlo. De aanvaller zorgde met een goal én een assist voor de ommekeer.

Tom De Sutter beleefde qua statistieken nog niet al teveel plezier aan zijn overgang naar Lokeren, maar Westerlo lijkt hem wel te liggen. Hij scoorde zaterdagavond nog maar zijn tweede doelpunt van het seizoen, de eerste kwam er in augustus tegen.... Westerlo.

Hij had wat last van blessures en moest lang naar de goeie vorm zoeken. "Ik had vooral matchritme nodig", aldus De Sutter na de zege. "En ook fysiek werk, onder Leekens lagen de trainingen me een heel stuk minder, nu voel ik me sterker worden."

Zat ik met die misser in mijn hoofd? Neen, als ik nog 17 of 18 jaar was, misschien wel, maar nu niet meer

-Tom De Sutter

Voor de rust had hij echter al moeten scoren. "Waarom zou ik dat in mijn hoofd steken? Als ik nog 17 of 18 jaar oud was, misschien wel. Ik kon moeilijk kracht zetten op de bal. Eigenlijk had ik hem naar de grond moeten koppen."

Hij nam revanche met een goal en een assist. "In de eerste helft was het niet goed, maar dankzij die goeie tweede helft kunnen we al wat rustiger de wedstrijden aanvatten. We hebben eindelijk wat meer ademruimte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties