VIDEO: Gerechtigdheid? Bondsparket laat Tubeke-acteur vervolgen en spreekt tegenstander die rood kreeg vrij

Koen Frans
Koen Frans
| 22 reacties
VIDEO: Gerechtigdheid? Bondsparket laat Tubeke-acteur vervolgen en spreekt tegenstander die rood kreeg vrij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bondsparket legt Christophe Bertjens geen sanctie op. De aanvaller van Lommel kreeg vrijdagavond rood na een schwalbe van tegenstander Andrei da Silva Camargo van Tubeke. Laatstgenoemde zal overigens wél vervolgd worden door het bondsparket.

Lommel leed vrijdagavond een pijnlijke nederlaag op het veld van Tubeke. Maar de Limburgers moesten het dan ook bijna een uur met een mannetje minder doen. Topschutter Christophe Bertjens mocht al na een halfuur gaan douchen na een twijfelachtige rode kaart. De aanvaller van Lommel leek weinig te doen, maar Tubeke-speler Andrei da Silva Camargo ging theatraal neer en Bertjens kreeg rood.

Competitiemanager Thibault De Gendt liet vandaag verstaan dat Christophe Bertjens niet verder vervolgd zal worden voor zijn (onterechte) rode kaart. Tubeke-acteur Andrei da Silva mag zich echter wel aan een schorsing verwachten. Hij wordt immers wel vervolgd door het bondsparket. Lommel laat het daar echter niet bij en diende officieel klacht in bij de KBVB. Bekijk de beelden van het incident onder de tweets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties