Wim De Decker bedankte Antwerp eerder twee keer voor de eer: "Toen ik de aanpak van Bico zag..."

Redactie
| 9 reacties
Wim De Decker bedankte Antwerp eerder twee keer voor de eer: "Toen ik de aanpak van Bico zag..."
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Wim De Decker doet het goed als hoofdcoach van Antwerp. Onder hem is de ploeg getransformeerd tot titelfavoriet. Al had hij wel al eerder in de technische staf kunnen zitten.

De Decker kreeg al een aanbieding om T2 te worden van Antwerp, maar zag dat toen niet zitten. "Kort nadat Frederik Vanderbiest hier aan de slag ging als trainer, wilde Patrick me in zijn sportieve staf zetten. Velen zouden die kans wel gegrepen hebben, want op zich is het mooi om T2 van Antwerp te zijn, maar Vanderbiest en ik voelden geen klik en in de staf zaten toen ook nog veel mensen die er vorig seizoen ook al waren; ik zag me daarin niet functioneren", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Dit is mijn geluk geweest

En ook de daaropvolgende keer bedankte hij voor de eer. "Na het ontslag van Vanderbiest en de aanstelling van de tandem John Bico-David Gevaert wilde Patrick Decuyper me opnieuw in de staf. Ik sprak eens met Bico en dat was oké, maar toen ik zijn keiharde aanpak zag, besloot ik nog maar eens nee te zeggen."

"Wat later was dat mijn geluk, want als ik T2 was geweest bij Bico-Gevaert of bij Vanderbiest, dan had ik hier in november geen T1 meer kunnen worden. Patrick is me ook gaan appreciëren doordat ik zo vaak nee zei. Hij ging me zien als iemand die weet wat hij wil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties