Reactie United vergat Anderlecht af te maken, Mourinho woedend op Ibrahimovic en co: "Ze leken wel een vriendenmatch te spelen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 9 reacties
United vergat Anderlecht af te maken, Mourinho woedend op Ibrahimovic en co: "Ze leken wel een vriendenmatch te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United leek na de 0-1 voor rust een makkelijke avond te beleven in het Astridpark, maar liet zich in de slotminuten toch nog de kaas van het brood eten. Manager José Mourinho was achteraf not amused over zijn aanvallers.

Om te beginnen stak The Special One een pluim op de hoed van zijn verdedigers. "Ze deden het uitstekend. De mentaliteit van Eric (Bailly, red.) en Marcos (Rojo, red.) was geweldig, maar ook als ploeg verdedigden we goed. Als United-verdediger zou ik nu héél boos zijn op de aanvallers. Ze leken wel een vriendenmatch te spelen", vertelde Mourinho in een eerste reactie.

Dit is het verhaal van heel het seizoen: domineren en toch maar één keer scoren

José Mourinho

Voorin lieten The Mancunians na de koffie immers de kans liggen om er 0-2 van te maken. "Ik ben kwaad op mijn aanvallers", trok Mourinho in de perszaal verder van leer. "Bij de tegenaanvallen namen we op die goeie kans voor Paul (Pogba, red.) na nooit de juiste beslissing. Nochtans kregen we veel ruimte op de tegenaanval. Maar we vergaten Anderlecht af te maken."

"Dit is het verhaal van heel het seizoen: domineren en toch maar één keer scoren. Ik ben blij met het resultaat. Want dit geeft ons een voordeel in de return. Maar onze uitgangspositie had er nog veel beter kunnen uitzien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties