Degryse hard voor basisspeler: "Door hem kwam Anderlecht een man tekort"

Redactie
| 65 reacties
Degryse hard voor basisspeler: "Door hem kwam Anderlecht een man tekort"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht boekte donderdagavond in extremis een gelijkspel tegen Manchester United. Zo mag het volgende week met hoop naar Engeland afreizen. Analist Marc Degryse blikt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd.

“Anderlecht kon de bal niet in de ploeg houden, zeker niet als het vooruit moest voetballen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Het contrast met United was groot. Op het middenveld, waar Anderlecht door een onzichtbare Stanciu een man tekortkwam, was Pogba dominant, al kon hij daar weinig vervolg aan geven – drie passes vooruit waren te hard.”

“In het absolute slot strafte Anderlecht evenwel de apathische houding van Manchester United af. Dendoncker leverde een fantastische inspanning en knikte de gelijkmaker heerlijk binnen – dat soort acties zouden ze in de Premier League wel kunnen waarderen.”

Sprankeltje hoop, maar...

Een mooi gelijkspel, maar Degryse gelooft niet dat Anderlecht zal doorstoten naar de volgende ronde. “De goal zorgt voor een sprankeltje hoop op Old Trafford, maar ook niet meer dan dat. Want als United echt doordrukt, blijft het verschil groot. Te groot.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties