Reactie Ibrahimovic is zich ervan bewust: "Het moet veel beter"

Florian Holsbeek
Florian Holsbeek vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Ibrahimovic is zich ervan bewust: "Het moet veel beter"

Iedereen krijgt hoge verwachtingen wanneer Zlatan Ibrahimovic op het veld stapt. Donderdag stelde de Zweed toch wat mensen teleur, te beginnen met José Mourinho. Maar hij is zich daar ook van bewust.

"Mijn aanvaller speelde alsof het een vriendschappelijke match was," zei Mourinho na het laatste fluitsignaal tegen Anderlecht (1-1). Zlatan zelf ging erg snel door de mixed zone, maar hij stopte toch even om over zijn match te praten.

In de eerste helft had Ibrahimovic de score kunnen openen op een voorzet van Rashford.

"We moeten meer tonen dan dat," bevestigde de Zweed. "En zeker in Europa, zoals we dat nog al gedaan hebben dit seizoen. Vanavond (donderdag, nvdr.) hebben we niet goed aangevallen. Het was geen goede prestatie, en ik spreek voor mezelf." De Benjamin Button van de Premier League was zich duidelijk zichtbaar bewust van zijn tegenvallende prestatie.

Over Benjamin Button gesproken, een journalist merkte op dat de 35-jarige Ibra de oudste speler met 17 doelpunten is in de geschiedenis van de Premier League. Met een brede glimlach repliceerde hij: "Ik zou liever op kop staan in de competitie dan dit record te hebben." Het was voor Ibrahimovic dus zeker geen prestatie om trots over te zijn, maar volgende week krijgt hij zijn herkansing tegen Paars-Wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties