'Chelsea heeft slecht nieuws voor Michy Batshuayi' (Nu ja, het is maar te zien hoe je het bekijkt)

Redactie
| 3 reacties
'Chelsea heeft slecht nieuws voor Michy Batshuayi' (Nu ja, het is maar te zien hoe je het bekijkt)

Dat het niet meteen het seizoen was - en zal zijn - van Michy Batshuayi, is wel duidelijk. De Rode Duivel verkaste vorige zomer naar Chelsea, maar kwam bij de leider uit de Engelse competitie nauwelijks in actie.

17 (!)  keer liet Antonio Conte onze landgenoot opdraven in de Premier League. Spijtig genoeg voor Batshuayi gaat het over invalbeurten en sprokkelde hij in totaal amper 110 minuten in de Premier League. Weinig. Héél weinig.

Definitieve transfer

Het is dan ook duidelijk: na afloop van dit seizoen moet er aan een oplossing gewerkt worden. De voorbije weken was er meermaals sprake van een uitleenbeurt, maar volgens The Mirror zou Chelsea de spits enkel en alleen definitief van de hand willen doen. The Blues willen op die manier extra financiële ruimte creëren om nieuwe (top)spelers aan te trekken.

Het lijkt dan ook einde verhaal voor Batshuayi bij Chelsea. Slecht nieuws voor de Belg, want hij had zich ongetwijfeld meer voorgesteld bij zijn toptransfer naar Stamford Bridge. Maar misschien is het niet eens zo slecht dat Batsman binnenkort definitief vertrekt bij Chelsea. Denk maar terug aan Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties