Steekspel en nu krijgt Bart Verhaeghe er van langs: "Dit pik ik niet"

Redactie
| 81 reacties
Steekspel en nu krijgt Bart Verhaeghe er van langs: "Dit pik ik niet"
Foto: © photonews

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

Gilbert Timmermans verloor de voorzittersverkiezing bij de KBVB van Gerard Linard. Timmermans hintte daarna dat Bart Verhaeghe en Mehdi Bayat daar een vuile rol in gespeeld hadden. Verhaeghe nam gisteren in HLN Timmermans dan weer op de korrel.

En nu reageerde Timmermans op Verhaeghe. "Vandaag word ik in “Het Laatste Nieuws” nogal door de mangel gehaald door Bart Verhaeghe. Ik ga geen polemiek opstarten om dit lafhartige natrappen, met onwaarheden of verdraaiingen van de feiten, te weerleggen, van iemand die niet kan hebben dat er zich iemand tegen hem verzet en zegt dat hij een belangenconflict heeft in het stadiondossier", klinkt het op Facebook.

"Diegenen die me kennen en weten welk werk ik verzet voor het Belgisch voetbal, zullen de feiten wel beoordelen op hun juiste draagwijdte.
Ik hoop wel dat de pers mij ook een tribune zal geven om dit te weerleggen. Wel is mijn goede faam deerlijk aangetast door de beschuldiging van corruptie, en dat pik ik niet!"

"Ik zou Brussels overheidsgeld hebben aangewend voor reizen naar het buitenland voor “stadionprospectie”. Dit houdt helemaal geen steek: ik ben pas op 8.5.2015 door de Raad van Bestuur van de KBVB benoemd als lid van de Raad van Bestuur van EURO 2020, waarvan ik secretaris ben. Met de feiten waar hij naar alludeert (WK 2014 in Brazilië) heb ik dus niets te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties