Mulder ziet het zitten: "Ik verheug me op 30 goals in Lukaku's eerste seizoen Manchester United"

Redactie
| 8 reacties
Mulder ziet het zitten: "Ik verheug me op 30 goals in Lukaku's eerste seizoen Manchester United"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als de medische keuring niets verdachts aan het licht brengt, dan is Romelu Lukaku (24) eerstdaags een speler van Manchester United. De Rode Duivel lijkt klaar voor een grote club en analist Jan Mulder gelooft in de Belg.

“De druk op Lukaku is immens”, zegt Mulder bij Het Laatste Nieuws. “Kan hij met die druk omgaan? Gaat hij eronder bezwijken? De experts hebben zich over Lukaku en zijn toekomst gebogen. De een vindt hem technisch net niet goed genoeg voor United. De ander is overtuigd dat hij slaagt.”

“Lukaku leest en hoort dat allemaal, gevolg: de druk wordt groter. Maar ook zonder lezen en luisteren voelt hij de druk van zijn torenhoge kostprijs en de machtige club waarvoor hij straks moet presteren. Druk, druk."

"Ik verheug me op 30 goals in zijn eerste seizoen"

Jan Mulder

Toch ziet Mulder het goedkomen. “Lukaku heeft een spitsenmentaliteit en is de juiste man op de juiste plaats bij Manchester United. Ik verheug me op 30 goals in zijn eerste seizoen. In het tweede is de druk dan automatisch groter, want je moet er weer 30 maken of liever nog 35. Stelt u zich de druk eens voor. En zo voort, en zo voort”, besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties