Ploegmaats Nouri hebben het moeilijk: "Er is nog steeds véél verdriet"

Redactie
| 0 reacties
Ploegmaats Nouri hebben het moeilijk: "Er is nog steeds véél verdriet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De situatie van Abdelhak 'Appie' Nouri hakt er nog steeds stevig in bij Ajax. Dat was ook na de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon overduidelijk.

Ajax verloor die oefenwedstrijd met 2-0 tegen Lyon, maar dat was uiteraard niet wat door het hoofd van de Ajacieden spookte. Lasse Schöne verwoordde het bij Ajax TV. "Het verdriet is er nog steeds, véél verdriet."

"Wanneer je het veld opstapt, kan je het even opzij zetten, maar daarna komt het terug. Gelukkig hebben we veel steun aan elkaar." Nouri, een groot talent, kreeg in de voorbereiding op het veld een hartaanval.

We speelden niet goed, maar we hebben 90 minuten in de benen

-Lasse Schöne

Even leek het erop dat hij zou herstellen, de dokters die hem in een kunstmatige coma hielden hadden er alleszins een goed oog in, maar daarna kwam het nieuws dat Nouri zware hersenschade opliep en nooit meer normaal zou kunnen leven.

Over de wedstrijd wou hij niet veel kwijt. "Ik vond ons niet goed spelen vandaag. We kwamen nooit echt in het spel en konden geen kansen creëren", aldus de Deen. "Het belangrijkste was dat we de negentig minuten konden spelen", ging hij verder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties