Kampioenenmaker AA Gent dreigt naast basiself te vallen: "Als de komende weken blijkt dat ik nergens eerste keuze ben ..."

Redactie
| 7 reacties
Kampioenenmaker AA Gent dreigt naast basiself te vallen: "Als de komende weken blijkt dat ik nergens eerste keuze ben ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Danijel Milicevic heeft met AA Gent al flink wat watertjes weten te door zwemmen. Maar sinds de komst van Kubo én Andrijasevic moet hij toch vrezen voor zijn stekje in de basisploeg bij de Buffalo's. Dringt een transfer zich dan op?

In onze vermoedelijke basiself voor het nieuwe seizoen moesten we het zelf ook vaststellen: geen Milicevic in de starting 11. De Zwitser werd in de voorbereiding een aantal keer als verdedigende middenvelder gebruikt, maar op zijn positie - de 10 - is er heel wat concurrentie.

Voel me nog steeds belangrijk bij AA Gent

Met Kubo én Andrijasevic wordt het moeilijk voor Milicevic om zich door te zetten. "Als ik op de bank zou zitten, dan zal ik wat stiller zijn en minder lachen. Maar ik zou even professioneel blijven. Een rol als supersub zoals Mertens in zijn eerste jaar bij Napoli? Geen idee wat ik daar van zou denken", aldus Mili in Het Laatste Nieuws.

"Als de komende weken blijkt dat ik nergens eerste keuze ben, dan zal ik nadenken over een oplossing. Maar nu ben ik echt niet bezig met een transfer en maak ik me geen zorgen. Ik voel me nog steeds belangrijk. En als ik zou gaan, wil ik eerst praten met De Witte, Louwagie en de coach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties