Leko spreekt zich uit over vervelende transferbeslommeringen bij Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 20 reacties
Leko spreekt zich uit over vervelende transferbeslommeringen bij Club Brugge
Foto: © photonews

Club Brugge begon vorig weekend goed aan het nieuwe seizoen in de Belgische competitie. Tussendoor volgde er een nederlaag tegen Basaksehir en nog enkele vervelende transferbeslommeringen...

Al blijft Ivan Leko er rustig onder. “Dat is niet alleen een probleem bij Club Brugge, hé. Bij Barcelona hadden ze daar de jongste dagen en weken ook problemen mee toen Neymar aangaf dat hij wilde vertrekken. En bij Real Madrid was er veel te doen rond Ronaldo”, aldus de coach van Club Brugge op zijn wekelijkse persbabbel.

"Wie weet kunnen ze elders vijf keer meer gaan verdienen"

Ivan Leko

“Wij wachten het einde van de transferperiode af. Het is normaal dat sommige spelers nu met andere ploegen in hun hoofd zitten. Wie weet kunnen ze elders vijf keer meer gaan verdienen. Dat zoiets in het hoofd van een speler sluipt, is normaal.”

“Die transferbeslommeringen spelen in onze kleedkamer, maar ze spelen op dit moment in de kleedkamer van zowat iedere ploeg. We wisten dit op voorhand. We doen gewoon verder zoals we bezig zijn en zullen iedere match opnieuw het best mogelijke elftal tussen de lijnen brengen.”

Denswil en Izquierod niet in selectie

Voor de wedstrijd tegen Eupen nam Leko Stefano Denswil en José Izquierdo niet op in zijn wedstrijdselectie. Officieel luidt het dat beide heren geblesseerd zijn, al is de kans groot dat hun afwezigheid iets te maken heeft met een transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties