Barcelona verzwakt na vertrek Neymar? "Beter team dan vorig seizoen"

Evelien Rip
| 3 reacties
Barcelona verzwakt na vertrek Neymar? "Beter team dan vorig seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona heeft er een woelige transferzomer opzitten, niet in het minst door het vertrek van goudhaantje Neymar naar Parijs. Toch blijft het bestuur positief en ziet het zelfs mogelijkheden voor komend seizoen.

Het Barcelona-bestuur kreeg veel kritiek na afloop van de transferperiode. Niet alleen zagen de Blaugrana hun Braziliaanse wonderkind Neymar vertrekken naar PSG, ook diens gewenste opvolger Philippe Coutinho kwam op de valreep niet over van Liverpool. Hoewel de Catalanen met Ousmane Dembélé nog een serieuze offensieve versterking in huis haalden, is toch niet iedereen overtuigd van de huidige Barça-kern. Onterecht volgens het bestuur.

"Onze ploeg zou zogezegd minder sterk zijn na het vertrek van Neymar, maar dat is niet het geval", aldus Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu in Mundo Deportivo. "Het geeft de ploeg zelfs een mogelijkheid om terug te keren naar de fundamenten van het collectieve spel. De mensen zullen een competitiever team te zien krijgen dan vorig seizoen."

Heeft Barcelona zich volgens u versterkt na het vertrek van Neymar?

8%
92%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties