Wow! Bayern weigerde afgelopen mercato meer dan 100 miljoen euro voor deze speler

Maarten Cattaert
| 7 reacties
Wow! Bayern weigerde afgelopen mercato meer dan 100 miljoen euro voor deze speler

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij kijkt morgen met Bayern Anderlecht in de ogen, maar kon evengoed vorig seizoen al tegen de Brusselaars gespeeld hebben in de Europa League. Thomas Müller staat namelijk al drie seizoenen hoog op het verlanglijstje van Manchester United.

Tot een samenwerking tussen Müller en United kwam het evenwel niet, al had dat niet veel gescheeld. In het Duitse blad Kicker gaf Müller toe in 2015 een vertrek overwogen te hebben. Bayern wou daar niet van weten, getuige vice-voorzitter Jan-Christian Dreesen, die stelde dat de club nooit de intentie had de aanvaller te verkopen. Ondanks herhaaldelijke pogingen om Müller aan te trekken, beet United dus in het stof.

Zo ook afgelopen transferperiode, toen Bayern een bod van meer dan 100 miljoen naast zich neerlegde. Müller gaf ondertussen aan graag te blijven. "De club vertelde me dat Bayern me nodig heeft en dat ik hier thuishoor, een teken van vertrouwen. Ik heb hier heel mijn carrière gespeeld en heb niet het gevoel dat daar snel verandering in zal komen de komende seizoenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties