Lukaku heeft nu al cruciale rol volgens Mourinho: "kunnen het niet permitteren hem rust geven"

Robin Van de Casteele
| 1 reacties
Lukaku heeft nu al cruciale rol volgens Mourinho: "kunnen het niet permitteren hem rust geven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku heeft zijn start niet gemist. Hij kon maar liefst 10 (!) keer scoren in zijn eerste negen wedstrijden voor Manchester United. Coach José Mourinho beseft dat de Rode Duivel een drukke periode doorgaat, maar kan zijn spits momenteel nog geen rust gunnen.

"Rashford speelt op een totaal andere manier en positie. We kunnen Romelu maar rust geven vanaf Ibrahimovic terug is uit blessure. We kunnen onze nummer 9 niet laten rusten", aldus de Portugese coach.

"Hij gaat ongelofelijk goed om met zijn rol als target spits. Ook de druk van topscorer heeft hij zonder probleem op zich opgenomen. Ik ga hem niet feliciteren voor zijn afgelopen drie maanden. Dan zou het lijken alsof hij dat niveau niet zou kunnen behouden in de rest van zijn carrière."

Ik ga hem niet feliciteren voor zijn afgelopen drie maanden

Tenslotte wou de Portugese coach van Manchester United nog iets kwijt over zijn mogelijke speelminuten bij de Rode Duivels.

"België is de verantwoordelijkheid van Roberto. Ik ga mij er niet over uitspreken als Lukaku rust moet krijgen of niet. Dat moet Martinez zelf beslissen", besloot Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties