Voorsmaakje: Marc Coucke licht al klein tipje van de sluier op over Anderlecht

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Voorsmaakje: Marc Coucke licht al klein tipje van de sluier op over Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is uitkijken naar de persconferentie die Marc Coucke straks om 15 uur geeft over de veelbesproken overname van Anderlecht. De succesvolle zakenman en huidige voorzitter van KV Oostende houdt de lippen nu al enkele dagen stijf op elkaar, maar enkel gelukkigen konden toch al wat info losweken.

Speciaal voor de 'Warmste Week' van Studio Brussel speelde Marc Coucke voor VIP-chauffeur. De volledige reportage over zijn rondrit met onbekende Vlamingen kunt u pas vanavond bewonderen in 'Iedereen Beroemd', maar in het VRT-journaal lichtten ze toch al een tipje van de sluier op.

Geen onderhandelingen

De passagiers van Marc Coucke waren natuurlijk nieuwsgierig en konden toch een beetje informatie losweken. Dat ging zo: "En Marc, heb je eigenlijk onderhandelingen in het Frans moeten voeren?" De repliek van de huidige eigenaar van KVO klonk als volgt: "Eigenlijk zijn er geen onderhandelingen geweest. Ik heb niemand gezien. Ze (Anderlecht, red.) hadden vragenlijsten via hun advocatenkantoren en ik heb daarop geantwoord. En dan 's morgens, allez rond de middag, hebben ze mij gebeld om te zeggen dat ik gewonnen had." Zo simpel gaat dat dus.

Op de vraag of Anderlecht ook een nieuw stadion krijgt, wilde de nieuwe sterke man van paars-wit (nog?) niet te diep ingaan: "Comfort voor de fans is belangrijk, maar het allerbelangrijkste in voetbal is het spelletje zelf en de mooie momenten die je meemaakt." Straks dus meer op de officiële persconferentie, nog eventjes geduld...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties