Zlatan op z'n best: "Ze vallen me aan omdat ze niet kunnen accepteren dat ik Ibrahimovic ben"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Zlatan op z'n best: "Ze vallen me aan omdat ze niet kunnen accepteren dat ik Ibrahimovic ben"

Zlatan Ibrahimovic heeft in zijn rijkgevulde carrière al heel wat straffe uitspraken gedaan en ook op zijn 36ste functioneert de grote mond van de Zweedse superster nog altijd naar behoren. Zo haalt hij in een interview met 'Canal Plus' snoeihard uit naar de Zweedse pers.

"Verdedigen de Zweedse media mij of vallen ze mij net aan? Ze vallen mij aan omdat ze niet kunnen verkroppen dat ik Zlatan Ibrahimovic ben. Ik ben hoogstwaarschijnlijk de beste voetballer die Zweden ooit gehad heeft. Wat ik heb gepresteerd, heeft niemand anders ooit gepresteerd. Ik heb elf keer de Gouden Bal gewonnen, mijn voorganger in Zweden slaagde daar maar twee keer in. Wat ik voor het voetbal in Zweden heb gedaan en betekend, heeft niemand mij ooit voorgedaan", klinkt het geheel à la Zlatan.

De momenteel geblesseerde ploegmaat van Romelu Lukaku bij Manchester United krijgt de vraag voor de voeten geworpen of hij niet een beetje te arrogant is voor de Zweedse media. "Ach, het maakt niet uit, ik ben gewoon de allerbeste. Je bent trots of je bent het niet."



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties