Bölöni relativeert transferstorm: "Het vertrek van Camus heeft ons meer gekost dan de komst van vier, vijf nieuwe spelers"

Bölöni relativeert transferstorm: "Het vertrek van Camus heeft ons meer gekost dan de komst van vier, vijf nieuwe spelers"
Foto: © photonews

Antwerp haalde nog eens serieus uit op de transfermarkt. Het was in januari een komen en gaan van spelers. Maar Laszlo Bölöni was uiteraard tevreden met het werk van Luciano D'Onofrio.

25 nieuwe spelers op één seizoen tijd... "Dat was ook nodig. Het is een proces van verandering waar deze club door moest", aldus Bölöni in GvA. "Met alle respect voor wat deze club gepresteerd heeft: het verschil tussen vroeger en nu is groot. Zeker als je iets wil bereiken. Boek je geen progressie meer, dan stopt het. Ook wat de ambities betreft. Je bent verplicht om vooruit te gaan."

Maar tussen zo'n hoop zitten er ook een paar miscasts. "Als je zo veel nieuwe spelers haalt, dan weet je dat je niet bij iedereen een goede keuze zal maken", zegt Bölöni. "Aan de andere kant moet je dan ook wel een analyse maken van hoeveel je hebt betaald voor al die nieuwe spelers."

"Op dat vlak zijn we heel voorzichtig geweest. Soms kost het zelfs meer om een speler te laten gaan. Het vertrek van Camus heeft ons meer gekost dan de komst van vier, vijf nieuwe spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties