Bij Club Brugge weten ze waar het schoentje knelt, dit zijn volgens Leko dé twee grote problemen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Bij Club Brugge weten ze waar het schoentje knelt, dit zijn volgens Leko dé twee grote problemen
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Hoe komt het toch dat de motor van Club Brugge ineens sputtert? Ivan Leko legde vandaag op zijn wekelijkse persbabbel de vinger op de wonde. Volgens de Kroatische trainer heeft blauw-zwart momenteel twee problemen.

"We moeten goed weten waarom we die matchen tegen Gent en Standard verloren hebben. Ik heb gezien dat we op verplaatsing moeite hebben om ons voetbal te brengen. Het feit is ook dat we momenteel te veel goals slikken. We maken te veel individuele fouten in de defensie. Iedereen spreekt erover, maar het is ook zo dat we met Poulain en Decarli twee centrale verdedigers moeten missen. Het is niet makkelijk om direct een oplossing te vinden. Als andere spelers in de ploeg komen, moeten die ook vertrouwen kunnen opbouwen en dat is niet evident op 1 of 2 dagen tijd."

Ivan Leko ziet nog een ander probleem: "In moeilijke matchen op verplaatsing hebben we het lastig om doelkansen te creëren. Al is het zo dat wij in de eerste 20 minuten op Standard goed waren. We hebben de match echt onder controle en kregen ook de eerste kans om te scoren. Daarna krijg je echter vier goals binnen, elke keer kan een speler van de tegenstander scoren vanop vijf meter van ons doel. Dat zegt iets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties