Ivan Leko panikeert niet: "Er is geen crisis bij Club Brugge, dit is gewoon een moeilijk moment in het seizoen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Ivan Leko panikeert niet: "Er is geen crisis bij Club Brugge, dit is gewoon een moeilijk moment in het seizoen"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Crisis? Helemaal niet. Club Brugge heeft dan wel twee keer verloren, maar Ivan Leko laat zich niet uit zijn lood slaan. De trainer van blauw-zwart beseft dat het nu even moeilijk is, maar wil niet spreken van een fundamenteel probleem.

Een ontspannen Ivan Leko op de persconferentie en dat ondanks de twee recente verliespartijen. 2-0 op Gent en 4-1 op Standard, toch twee serieuze tikken. Maar Club staat dus nog recht na het incasseren van die klappen. Show must go on.

Shit happens

"Wij wisten op voorhand dat januari een moeilijke maand zou worden, ook door de transferperiode. Vergeet ook niet dat elke match die we nu afwerken er één is tegen play-off 1-ploegen. Dat zijn nu eenmaal dingen die gebeuren. De uitdaging nu is om te focussen en beter te voetballen. Onze doelstelling is nog steeds dezelfde: dat is elke week beter worden in alle aspecten van het voetbal", klonk het vandaag op de persconferentie.

"Ja, we hebben na drie maanden nog eens twee matchen verloren. Dat is natuurlijk nooit plezant of mooi, maar dat moet je gewoon aanvaarden. Van een crisis is absoluut geen sprake. Dit is gewoon een moeilijk moment in het seizoen. Momenteel is niet alles perfect, maar we mogen niet vergeten dat we al dikwijls écht mooi voetbal hebben gespeeld. De uitdaging is om samen sterker uit deze situatie te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties