"Club Brugge heeft nog eens laten zien hoe geweldig het kan voetballen als het op dreef is"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 13 reacties
"Club Brugge heeft nog eens laten zien hoe geweldig het kan voetballen als het op dreef is"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Een dipje, welk dipje? Na twee nederlagen gaf Club Brugge gisteren opnieuw thuis tegen Charleroi. Blauw-zwart speelde in de tweede helft weer op kampioenenniveau, maar moest uiteindelijk wel content zijn met slechts een punt. Een ontgoocheling, maar positief is dat het zand uit de machine lijkt.

"Club heeft nog eens laten zien hoe geweldig het kan voetballen als het op dreef is. Met een tempo dat weinig ploegen in België kunnen volgen. Met veel snelle combinaties, Vanaken als dirigent, de diepgang met Diaby, de kracht van Wesley én nu al een hele poos de absolute uitblinkersrol voor de man op links Limbombe. Ze hadden vijf of zes goals kunnen maken", vertelde Peter Vandenbempt vanmorgen op Radio 1.

Brugse lezing

Al genoot de radiocommentator ook van Charleroi: "Ik vind dat de ploeg van Felice Mazzu dat punt echt niet gestolen heeft. Ivan Leko noemde de goals van Charleroi 'carambolegoals', ik heb zelfs spelers van Brugge horen zeggen dat Charleroi maar 3 keer over de middenlijn geweest is. Dat lijkt me eerlijk gezegd een wel héél erg Brugse lezing van de match."

Kortom, de nummers 1 en 2 maakten er samen een onvervalste topper van: "Club was een kwartier écht baas voor de rust, slikte net dan een goal en was 20 minuten outstanding na de koffie. Al hadden ze bij Charleroi bijvoorbeeld ook geen ongelijk met een paar opmerkingen over ref Smet. Ik zou zeggen: ik heb genoten van een echte topwedstrijd, maar dan wel met dank aan Club Brugge én Charleroi."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties