? Barcelona is al na halfuurtje klaar met Bilbao, Lionel Messi vlamt zijn 25ste van het seizoen binnen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
? Barcelona is al na halfuurtje klaar met Bilbao, Lionel Messi vlamt zijn 25ste van het seizoen binnen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen week werd Chelsea eventjes netjes ingepakt en vandaag ging ook Athletic Bilbao voor de bijl. Om maar te zeggen: FC Barcelona is lekker op dreef. En dan vooral Lionel Messi, die er ook vandaag weer eentje in het mandje deponeerde.

De Argentijnse balkunstenaar zit intussen al aan 25 goals in 28 matchen en lijkt goed op weg om topschutter te worden in de Primera División. En die titel met 'Barça' die komt ook alsmaar dichterbij na de nieuwe (thuis)zege van vandaag. Na goed en wel zeven minuten stond het al 1-0 dankzij Paco Alcácer. Die kon knap voorbereidend werk van Messi en Jordi Alba makkelijk met binnenkantje rechts afronden. 

Op het halfuur was de klus al helemaal geklaard, de grootmeester himself kreeg de bal in het halve maantje toegespeeld van Ousmane Dembélé en knalde het leer laag en bovenal onhoudbaar in de hoek voorbij doelman Arrizabalaga. De tweede helft was een maat voor niks, de drie punten waren al binnen voor 'Barça'. Het zet zo nog wat extra druk op de (top)ploegen uit Madrid. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties