Chadli mist ritme, maar kijkt niet te ver vooruit: "Ik weet zelfs niet of ik er volgende week nog bij ben"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Tubeke
| 5 reacties
Chadli mist ritme, maar kijkt niet te ver vooruit: "Ik weet zelfs niet of ik er volgende week nog bij ben"

Volg België nu via WhatsApp!

Ondanks het vele blessureleed haalde Nacer Chadli de 28-koppige voorselectie van Roberto Martinez. Toch is het niet zeker dat de Luikse vleugelaanvaller er in Rusland bij zal zijn.

Chadli kende allesbehalve een ideale voorbereiding op het WK. "Het was een moeilijk jaar voor mij, met drie blessures", vertelde de winger van West Bromwich donderdag. "Ik deed mijn best om terug te keren, en werkte de laatste weken aan mijn uithouding om de achterstand op de jongens die 50 matchen afwerkten goed te maken. Ik voel me goed nu. De blessures behoren tot het verleden."

Kreeg Chadli garanties op speeltijd van Roberto Martinez in de komende oefeninterlands? "Ik weet niet eens of ik er volgende week nog bij zal zijn. Ik heb echt geen idee. Ik maak me er niet druk in, maar net als de anderen zal ik teleurgesteld zijn als ik er niet bij ben. Iedereen verdient het om erbij te zijn."

Met dank aan enkele goede interlands

Zijn polyvalentie is hoe dan ook een troef voor Chadli. De bondscoach kon altijd op hem rekenen. "Dat klopt, het is een van mijn sterke punten. Ik denk dat ik zonder goede wedstrijden bij de nationale ploeg, er nu niet bij was na het seizoen dat ik beleefde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties